Tårnagent 2019

04.03.2019

Tårnagent 2019

Tårnagenthelg i Haslum kirke 30. og 31. mars. Tårnagenthelg 2019 nærmer seg!

Lørdag og søndag 30. og 31. mars er det klart for Tårnagenthelg i Haslum kirke for de som går i 2. klasse. Barna skal utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene.

Lørdag 30. mars møtes vi i menighetshuset kl. 13.00, og vi holder på til kl. 18.00. I løpet av dagen skal vi ha forskjellige aktiviteter både ute og i kirken. Det blir også mat underveis.
Søndag 31. mars møtes vi i kirken kl. 10.30. Da forbereder vi oss litt før gudstjenesten som begynner kl. 11.00. Venner, familie, faddere og naboer er hjertelig velkommen til gudstjeneste.

Pris: Helgen koster 150 kr. Dette betales når dere kommer på lørdagen. Vi ønsker at alle skal kunne delta, uavhengig av økonomi. Ta kontakt eller meld fra i påmeldingsskjema, så finner vi en løsning.

Englevakter
Om en foresatt kan være englevakt, er det veldig bra. En englevakt er en som er med noen timer i løpet av helgen. Den følger barna opp i kirketårnet, går sammen med dem på symboljakt og hjelper til med mat. Ta kontakt om du lurer på noe rundt dette.
Vi trenger englevakter for å kunne gjennomføre dette arrangementet.

Meld på 2. klassingen her, før 25.mars.

Etter Tårnagenthelgen blir det også Tårnagentklubb, mandagene 1. og 8. april, kl. 17.00. Da fortsetter vi løsingen av mysterier og oppdrag. Les mer om tårnagentklubben her.

Vi gleder oss til å møte dere!

Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline, om du har spørsmål på e-post eller mob.: 40 44 21 78.