Helt Førsteklasses

06.05.2019

Helt Førsteklasses

Vi inviterer de som skal begynne på skolen til tre samlinger der får dere treffe andre som skal begynne i førsteklasse og kanskje i samme klasse! Vi skal leke, synge og snakke om vennskap og skolestart.

Haslum menighet inviterer de som blir 6 år i år til opplegget Helt Førsteklasses. De skal begynne på skolen til høsten, bli førsteklassing, og det vil vi i kirken være med på å markere.

Vi inviterer til tre samlinger der dere får treffe andre som skal begynne i førsteklasse og kanskje i samme klasse! Vi skal leke, synge og snakke om vennskap og skolestart.

Vi ønsker at barna har med seg en voksen på samlingene. (Pssst: Dette er en strålende anledning til å få med en fadder på aktivitet.)

Samlingene vil være:
onsdag 5. juni kl. 17.00-18.30
onsdag 12. juni kl. 17.00-18.30
og gudstjeneste 25. august kl. 11.00

På samlingene skal vi være litt på menighetshuset og litt i kirka. Vi møtes på Haslum menighetshus.

Samlingene er gratis å delta på.

Påmelding før 31. mai. Meld på 6-åringen ved å trykke her.

Hjertelig velkommen!

For spørsmål ta kontakt med
Sigrid Eline Andersen, menighetspedagog på sa645@kirken.no eller tlf.: 40 44 21 78.