Helt Førsteklasses

16.05.2018

Helt Førsteklasses

Vi inviterer deg som skal begynne på skolen til tre samlinger der du får treffe andre som skal begynne i førsteklasse og kanskje i samme klasse som deg! Vi skal leke, synge og snakke om vennskap og skolestart.

Haslum menighet inviterer deg som blir 6 år i år til opplegget Helt Førsteklasses. Du skal begynne på skolen til høsten, bli førsteklassing, og det vil vi i kirken være med på å markere.

Vi inviterer til tre samlinger der du får treffe andre som skal begynne i førsteklasse og kanskje i samme klasse som deg! Vi skal leke, synge og snakke om vennskap og skolestart.

Samlingene vil være:
tirsdag 5. juni kl. 17.00-18.30
tirsdag 12. juni kl. 17.00-18.30
og gudstjeneste 26. august kl. 17.00

På samlingene skal vi være litt på menighetshuset og litt i kirka. Vi møtes på Haslum menighetshus.

Påmelding før 31. mai. Meld på 6-åringen ved å trykke her.

Hjertelig velkommen!

For spørsmål ta kontakt med
Sigrid Eline Andersen, menighetspedagog på sigrid.eline@baerum.kirken.no eller tlf.: 40 44 21 78.