Babysang 2018

04.01.2018

Babysang 2018

Velkommen til sangstund med den lille i Haslum menighetshus.
Her er det ingen påmelding og det er gratis å delta, så det er bare å komme innom på trilleturen.

Fra babyen er i mammas mage er den med i rytmer og lyder gjennom dagen. Når den kommer ut i verden blir lydene og rytmene litt annerledes. Likevel kjenner den igjen mamma og pappas stemme. Det er det som er trygt og sikkert. Musikken er den første kommunikasjonsmåten vi kjenner til.

I babysang skal vi synge sanger og leke med regler. Noen fra da vi selv var små, og andre fra nyere tid. Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen. Vi synger med de stemmene vi er utrustet med. For ditt barn er det nemlig bare den stemmen som gjelder.

Årets første babysang er tirsdag 9. januar. Deretter følger det babysang hver uke med unntak av 20. februar (vinterferie) og 1. mai. Siste babysang før sommeren er 22. mai.

Programmet ser slik ut:
11.00-11.30: Sangstund
11.30-12.30: Lunsj og lek

Ta med matpakke.

Her er det ingen påmelding, så det er bare å komme innom til Haslum menighetshus. Det er et gratis tilbud, men vi oppfordrer likevel til å legge igjen en 10-kroning til innkjøp av frukt, kaffe og te.

Velkommen til sang, lek og hyggelig prat.

Kontakt menighetspedagog, Sigrid Eline Andersen, for mer informasjon. Tlf.: 404 42 178 eller e-post: sigrid.eline@baerum.kirken.no