Haslum kirkes SangFuglOrdning

09.07.2018

Haslum kirkes SangFuglOrdning

Barnekoret Haslum kirkes SangFuglOrdning er for barn i alderen 1.-4.klasse. Vi øver hver torsdag i menighetshuset kl. 15.30-16.30.

I SangFuglOrdningen står sangglede høyt. Å ha det gøy sammen i sangen. Sangrepertoaret er variert både i sjanger og budskap. Det synges både kristne og verdslige sanger. Koret deltar på noen utvalgte familiegudstjenester, og synger også på førjulslørdag og har egne semesterkonserter.

Koret ledes av Sigrid Eline Andersen og Knut Kårvatn Eikeland.

Kjekt å vite:

Koret øver i Haslum menighetshus hver torsdag (i skoleåret), kl. 15.30-16.30. Barn som går på Haslum SFO blir hentet kl. 15.00 og fulgt til menighetshuset. Barn fra andre skoler lager vi et annet hentesystem for i samarbeid med foresatte. Barna hentes i menighetshuset i tidsrommet 16.30 - 17.00. Følg med på semesterplanen her.​

Pris:

100 kr per semester. (Barn ved Haslum SFO har dette inkludert i sin SFO-avgift.)

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med dirigent Sigrid Eline Andersen.

e-post: sa645@kirken.no eller telefon: 40 44 21 78

Illustrasjon: Birgitte Kolbeinsen