Gratulerer med dåpen 2018

23.04.2018

Gratulerer med dåpen 2018

Blir du 10 år i år? Da er dette noe for deg! For hva skjedde egentlig den gangen du fikk vann på hodet, presten sa masse rart og alle sto og smilte? Det skal vi finne ut av.

Tenk at det er 10 år siden du ble født, og kanskje også døpt. Gratulerer så mye med 10-årsjubileet! Dette vil vi feire med dere. Vi skal se litt ekstra på hva dåpene egentlig er og hva det egentlig er som blir gjort når noen blir døpt. Hva betyr det egentlig? I tillegg skal vi lage gudstjeneste, lære nye fortellinger og sanger.

Samlingene er onsdagene 16. og 23. mai, kl. 17.00-19.00. Vi møtes hver gang i menighetshuset. Vi spiser middag sammen underveis. Noen kommer kanskje rett fra SFO, og da er det godt med litt mat i magen etter en lang dag.

Søndag 27. mai, kl. 11.00, er det familiegudstjeneste i Haslum kirke hvor vi skal delta. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og feiring av jubileet i menighetshuset.

Dette arrangementet er gratis.

Meld deg på før 9. mai her.

Vi gleder oss veldig til å møte deg!

Kjenner dere noen som ikke har fått invitasjon? Inviter de med! Her er invitasjon du kan gi.

Har du spørsmål, ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på mail sigrid.eline@baerum.kirken.no eller mobil 40 44 21 78