Ministranttjeneste for konfirmanter i Haslum menighet

Ministranttjeneste for konfirmanter i Haslum menighet

I denne artikkelen kan du melde deg til ministranttjeneste.

Å delta på en gudstjeneste med tilpassede oppgaver, bidrar til at konfirmanten lærer mer om hva en gudstjeneste er og dens struktur. Derfor har vi ministranttjeneste i Haslum kirke.

Gudstjenesten hvor konfirmanten er ministrant, teller som en av de åtte gudstjenestene som inngår i konfirmantforberedelsene. Informasjon om oppgaven, og oppmøte, sendes ut både til foresatte og konfirmant, noen dager før gudstjenesten. Det er vanligvis forrettende prest som sender ut informasjon. Grunnen til at konfirmantene deltar som ministranter, er at vi tror det skaper en annen type læring rundt gudstjenesten, hvorfor vi gjør som vi gjør. Vi tror også at konfirmanten får et eierskap til gudstjenesten, gjennom å være aktiv selv. Det er viktig at du skriver for- og etternavn i påmeldingen. Da er det enkelt for oss å vite hvem vi skal kontakte for informasjon om oppgaven din!

Meld deg til ministranttjeneste her