TORSDAG FOR ALLE

28.08.2018

TORSDAG FOR ALLE

Synes du det er deilig å slippe å planlegge og lage middag av og til?

Eller ønsker du å spise sammen med andre?

Kanskje du ønsker at barna dine skal være med i enten barnekor eller i en barneklubb i kirka?

I høst forvandles «Supermandag» til «Torsdag for alle» i Haslum menighet og du er hjertlig velkommen!

Hva er "Torsdag for alle?"

Torsdag for alle er et tilbud til alle som ønsker en god og billig middag annenhver torsdag (i oddetalls-uker). Middagen serveres etter at Haslum SangFuglOrdning (menighetens barnekor 1-4.klasse) er ferdig med å øve.

Maten blir servert kl.17, men det er mulig å komme fra 16.30 og henge, leke eller gjøre lekser. Ca. kl1745 synger vi en sang sammen og gir litt informasjon om det som skjer i Haslum menighet den kommende tida. Deretter blir det en egen klubb for barna nede i underetasjen, der vi skal gjøre ulike aktiviteter, høre bibelfortellinger og ha det fint sammen.

De minste barna kan bli igjen oppe og leke, og de voksne som ikke følger barn på klubb, kan gjerne sitte igjen med kaffekoppen og ta en prat!

Senest kl.18.30 er vi klar for å dra hjem.

På «Torsdag for alle» kan man komme kun for å spise middag eller man være med på alt som skjer denne dagen.

Vi håper å se deg!

Hva: Middag kl.17 og barneklubb kl.17.50-1830

Når: Torsdagene 30.aug, 13. og 27.sept, 11. og 25. okt, 8. og 22.nov, og grøtfest 6.des.

Hvor: Haslum menighetshus, Gamle Ringeriksvei 86

Pris: 60 per pers, maksimum 200 kr. pr familie