Bli fast giver i Haslum menighet

JEG VIL BLI FAST GIVER

JEG ER FAST GIVER OG VIL ENDRE BELØP

Hvorfor gi?

Liker du det som skjer i menigheten? Her får du mer informasjon om hvordan du kan bli fast giver og hvorfor det nytter å gi! Tilbudet til barn og unge i Haslum menighet er godt og i vekst. Lønnen til ungdomsarbeider og bandleder betaler menigheten mesteparten av. Faste gaveinntekter gjør det mulig for oss å arbeide langsiktig og planmessig. Haslum menighet trenger flere faste givere til noen av våre satsingsområder fremover: Menighetsbladet øker sin distribusjon for å nå ut til flere medlemmer i soknet vårt. Vi ønsker å fornye menighetsbladets utseende med mer tidsriktig design som vekker leselyst.  Vi vil satse på kirkemusikk som kan bidra til gode opplevelser på gudstjeneste og konserter gjennom kor og solister.

Vi trenger hverandres støtte, omsorg og engasjement!

Faste givere som støtter menigheten økonomisk, gir oss mulighet til å opprettholde aktiviteter for barn og unge og kunne nå ut med informasjon til alle våre medlemmer i soknet gjennom menighetsbladet.

Bruk gjerne menighetens gironummer: 1627.07.97028. eller: VIPPS: 537292.

Vil du bli fast giver i menighetens givertjeneste? Klikk her!
Da kommer du rett inn på et skjema der du velger hvor mye og hvor ofte du vil gi. Skjemaet tar deg videre til AvtaleGiro som du signerer med BankID. Og dermed er du i gang!

Er du allerede fast giver og vil justere beløpet? Klikk her!
AvtaleGiro med BankID.

Du kan få skattefradrag!
Gaver til Haslum menighet gir rett til skattefradrag. I 2019 kan du få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver med en samlet årlig verdi på 500-50.000 kroner. Dette innebærer opptil 11.000 kroner mindre å betale i skatt. Dette gjelder både for privatpersoner og bedrifter.

Vil du gi en enkeltgave?
Send det beløpet du ønsker til Haslum menighets bankkonto:1627.07.97028. Merk overføringen «gave». Du kan også få skattefradrag for enkeltgaver – over 500 kroner. Send i så fall epost – med navn og personnummer – til kirkeforvalter Vibeke Thunes Olsen