Konfirmant

Velkommen til konfirmasjon i Haslum menighet

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker og få nye venner. Mange velger å bli med på konfirmantleir - en opplevelse for livet! På konfirmantleir er det undervisning, aktiviteter, underholdning og fine kveldssamlinger. I tillegg møtes man gjennom året til månedlige temasamlinger og gudstjenester. Du vil møte engasjerte ungdomsledere som er med og lager opplegget du er med på.

Aktuelle beskjeder: Konfirmant 2021

Første undervisning for konfirmantene er 10. november kl. 18.30-20.30.
Temaet er "Helt ærlig om tro" hvor tre deltagere snakker om sin kristne tro ut fra forskjellige perspektiver. Vi snakker også om hva tro egentlig er. Konfirmantene har mulighet til å sende spørsmål via sms. Det er musikkinnslag og snacks.

Vi gleder oss til å komme i gang!

PP fra informasjonsmøtet 23.sept ligger nå ute til nedlasting. Den er oppdatert med samtlige datoer for vårens undervisning.
Mikskonfirmantenes datoer kommer i en egen epost etter høstferien.

Velg kalender