Aktuelle beskjeder: Konfirmant 2021

Oppdatert informasjon om sommerleiren 2021:

Leir 1: 3-5 august - Gjettum og NTGU i gruppe 1 og 2
Avreise:  09.00 tirsdag 3. august fra Haslum menighetshus. Konfirmantene får busstransport til leirstedet.
Hjemreise: Konfirmantene hentes av foresatte på leirstedet kl. 10.30 torsdag 5. august.

Leir 2: 5-7 august- Bekkestua og andre skoler i gruppe tre og fire
Avreise: Konfirmanten blir kjørt til Gulsrud leirsted av foresatte med oppmøte kl. 11.30 torsdag 5. august.
Hjemreise:
Lørdag 7. august. Konfirmantene får busstransport hjem igjen og beregnes være tilbake ca kl. 13.00 på Haslum menighetshus.

Leirstedet Gulsrud:
Adressen til leirstedet er: Øst-modumveien 77, 3370 Vikersund. Det tar cirka én time og et kvarter å kjøre dit. Hvis du vil lese mer om leirstedet kan du gjøre det her: https://gulsrudbooking.no/steder/gulsrud/#fasiliteter

Pakkeliste: Bade- og gymtøy, bibel og skrivesaker, 2 st håndkle- inne og ute, kort eller kontanter til godteri/brusautomat. Sengetøy: putevar, laken og dynetrekk, ute- og innesko, drikkeflaske, toalettsaker. Sjekk værmeldingen og ta med egnet tøy.

Romfordeling:

Alle konfirmanter får bo på rom med garantert én som de har ønsket seg.

Corona og smitte

Hvis noen er syk eller i karantene kan denne ikke bli med på leir. Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne delta. Derfor ber vi konfirmantene om å ikke ha for mange nærkontakter uken før leir. Fyll også ut screeningskjema som kan lastes ned på denne siden før konfirmantleir. Skjemaet skal gås igjennom 2 dager før avreise av konfirmant og foresatt sammen, og fylles i på avreisedagen. Hvis noen blir syk på leir kommer vi til å be foresatte hente den syke.

Skulle det oppstå smitte, har vi følgende prosedyrer:
Syke personer skal ikke delta på fysiske samlinger og må reise hjem fra leiren.
 · Gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold
 · Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr
· God avstand mellom alle som deltar
 · Tilstrekkelig bemanning til stede

HVIS DET ER MISTANKE OM SYKDOM HOS EN DELTAKER SKAL VEDKOMMENDE RETT HJEM. SKJER DET PÅ NATTEN: Vedkommende blir isolert på eget rom. Gi de /den andre på rommet nytt rom. Vi kommer til å be foresatte hente den syke.
En av våre ansatte er smittevernansvarlig og har kontakt med kommuneoverlege og lokalt beredskapsteam.

Samtalegudstjeneste den 8. august UTGÅR. Vi oppfordrer konfirmanter å gå på gudstjenester i Haslum og andre kirker i tiden før konfirmasjonen

Faktura
Faktura sendes ut i etterkant av leir da vi har oversikt over kostnader.

Velg kalender