Gratulerer med dåpen

10 år i år? Vi feirer 10-årsjubileum med årets 10-åringer. Det er 10 år siden de ble døpt, og kanskje også døpt. Det må feires!

Tenk at det er 10 år siden du ble født, og kanskje også døpt. Gratulerer så mye med 10-årsjubileet! Dette vil vi feire med dere. Vi skal se litt ekstra på hva dåpene egentlig er og hva det egentlig er som blir gjort når noen blir døpt. Vi skal snakke om navnet vårt og kristuskrans.

Samling:

Onsdag 3. juni kl. 18.00-19.00

Samlingen er i menighetshuset, med god avstand.

Søndag 7. juni blir det en kort gudstjeneste i Haslum kirke med utdeling av nytt dåpslys til 10-åringene. Informasjon om selve gudstjenesten kommer når vi vet hvor mange vi blir.

Det er gratis å delta.

Meld deg på før 28. mai.

Vi gleder oss veldig til å møte deg!

Kjenner dere noen som ikke har fått invitasjon? Inviter de med! Her er invitasjon du kan gi.

Har du spørsmål, ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på e-post eller mobil 40 44 21 78