Konfirmant i Haslum menighet

Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken! Både du som tror og du som tviler, du som ikke er sikker på hva du mener, og du som er nysgjerrig på hva det innebærer å konfirmere seg kirkelig. Nå er det uansett din tur og vi gleder oss til å se deg!

I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. Som konfirmant får du mange nye opplevelser, og du får lære mer om Gud og deg selv. Påmeldingen til konfirmasjon er nå åpen og mange har allerede meldt seg på. Frist for påmelding er 1. oktober.

Før du melder deg på, er det lurt å klikke seg inn på fanen konfirmasjon 2022 hvor du kan lese mer om konfirmasjonstiden i Haslum menighet og våre spilleregler for en god konfirmasjonstid.

Konfirmasjonspåmelding