Haslum kirke feirer 830- års jubileum


Fra torsdag 17. til søndag 20. september er det jubileumsfeiring i Haslum menighet. Gjennom varierte aktiviteter som konserter, barne- og familiemiddager og pilegrimsvandring, inviterer vi deg til å være med på feiringen!

 

Her er jubileumsprogrammet:

Torsdag 17. sept kl. 17.00: Oppstart for vår familiemiddag og barneklubb på menighetshuset- Torsdag for alle
Torsdag 17. sept kl. 19.30: Konsert i Haslum kirke

"Vi er et folk på vandring»

På denne salmekvelden synger vi salmer som har pilegrimsmotiver i seg. Ikke bare som en fysisk vandring, men like mye den indre vandringen gjennom livene våre. Vi får også delt erfaringer fra noen som har vært ute på vandring. Et lite prosjektkor deltar sammen med instrumentalister og leder sangen.
«…I tro kan vi skimte iblant et hjem for hver søkende pilgrim…» (Eyvind Skeie)

Fredag 18. sept kl. 18.00: Tweensklubb for barn i 4-7 klasse på menighetshuset. Vi leker og har konkurranser. Som avslutning hører vi på fortellingen om Josef i Haslum kirke ved Helga Samset. Det er egen påmelding til dette arrangemanget med maks 20 deltakere. Meld deg på HER

Lørdag 19. sept kl. 12-14.00: Åpen kirke med salg av vafler, orgelkonsert og omvisning i tårnet!

Søndag 20. sept kl. 11.00: Jubileumsfamiliegudstjeneste i Haslum kirke med korgrupper. Stine Kiil Saga, Torunn Jåvold, Knut Kårvatn Eikeland med stab og frivillige. Kirkekaffe på kirkebakken etter gudstjenesten.

Søndag 20. sept kl. 12.30: Pilegrimsvandring! Vi går i mindre grupper langs en liten del av pilegrimsleden til Nidaros. Underveis er det poster med forskjellige ting som skjer. Det er mulig avslutte med lunsj på Sæteren gård. Vandringen er egnet for alle aldere. Meld deg på HER

 

 

 

Tilbake