Jul i Haslum kirke

Vi planlegger å gjennomføre julaftens gudstjenester kl. 11.00, kl 13.30, kl. 14.00 og kl. 15.30. På bakgrunn av smittesituasjonen og påfølgende restriksjoner, er det fortsatt usikkerhet om vi kan ha gudstjenester, men på hjemmesiden og facebooksiden vår holder vi deg oppdatert.

På bakgrunn av koronapandemien har vi dessverre bare plass til 50 deltakere pr gudstjeneste. Det vil derfor være en digital påmelding til disse. Dato for påmelding vil bli publisert på denne nettsiden, på facebook og i Budstikka så snart vi har mer informasjon. Siden vi på det nåværende tidspunkt ikke vet noe om utviklingen av pandemien, kan det bli endringer i julens program.

Vi planlegger å ha gudstjenester som vanlig i desember med 50 personer. Hvis det blir endringer på dette, vil dere finne informasjon om det på kirkens nettsider og i Budstikka.