Gratulerer med dåpen


10 år i år? Vi feirer 10-årsjubileum med årets 10-åringer. Det er 10 år siden de ble døpt, og kanskje også døpt. Det må feires!

 

Tenk at det er 10 år siden du ble født, og kanskje også døpt. Gratulerer så mye med 10-årsjubileet! Dette vil vi feire med dere. Vi skal se litt ekstra på hva dåpene egentlig er og hva det egentlig er som blir gjort når noen blir døpt. Vi skal snakke om navnet vårt og kristuskrans.

For at vi ikke skal bli for mange på hver samling er det satt opp flere runder. Meld på din 10-åring der det passer for dere. Dere vil kunne se hvor mange ledige plasser det er på de ulike samlingene.

Samlingene vil være i Haslum menighetshus. Klokkeslett for samlingene er 17.30-19.00.
Samlingene er onsdagene:

  • 12. mai
  • 19. mai - denne samlingen er fullbooket.

Det er gratis å delta.

Meld på din 10-åring her, før 9. mai. 

Vi har gode rutiner for smittevern og følger med på situasjonen fortløpende. Skulle det skje endringer i regler og dere allerede er påmeldt vil vi sende mail med oppdatert informasjon. Følg også med på eventuelle endringer her på hjemmesiden, facebook "Haslum menighet" eller bli med i facebook-gruppen "Barn i Haslum menighet". Der får du informasjon om tilbud og aktiviteter for barn 0-12 år.

 

Vi gleder oss veldig til å møte deg!

 

Har du spørsmål, ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på e-post eller mobil 40 44 21 78

Tilbake