Agent for rettferdighet 2020 - dessverre avlyst

Årets sommerskole er dessverre avlyst.

I sommerferien (22. - 26. juni) inviterer vi 3. klassingene til en uke med aktivitet, læring og moro. Temaet for hele uken er rettferdighet, men hver dag har sine tema som vi ser mer på selve dagen. Dagene har program i tidsrommet kl. 9.00-16.30, og det er åpent for at ungene kommer fra 8.30 og er til 17.00 om det er behov for det.

Vi skal være så mye ute som vi kan. Det er tross alt sommer. Hver dag blir åpnet og avsluttet på samme måte, med en samling hvor vi tenner lys, synger dagens sang og forteller en tekst eller snakker om hva vi har gjort i dag. Hver dag har flere fruktpauser. Frukt og drikke ordner vi, men barna må ta med matpakke til lunsj.
Vi har base på menighetshuset. Husk å ta med matpakke hver dag.

Også i år skal vi skal møte de som er agenter for rettferdighet i Jar kirke. Det gleder vi oss til!

Du kan lese litt om dagene her.

Pris: kr 500. Vi ønsker at alle skal kunne delta, uavhengig av økonomi. Ta kontakt eller meld fra i påmeldingsskjema, så finner vi en løsning.

Påmeldingen er lukket pga avlysning av arrangement.

Mer informasjon om uken kommer snart. Følg med.

Spørsmål?
Ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline Andersen, e-post: sa645@kirken.no eller telefon: 40 44 21 78

En uke med opplevelser og lek!