Tårnagent


Tårnagent nærmer seg med nytt og spennende innhold for de som blir 8 år i år. 

 

Torsdager i mai og juni blir det tårnagent i Haslum kirke for de som går i 2. klasse. Barna skal få utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. 

For at vi ikke skal bli for mange på hver samling er det satt opp flere runder. Meld på din 8-åring der det passer for dere. Dere vil kunne se hvor mange ledige plasser det er på de ulike samlingene.

Samlingene vil være i og utenfor Haslum kirke. Klokkeslett for samlingene er 17.30-19.00.
Samlingene er torsdagene:

  • 20. mai
  • 27. mai
  • 3. juni

Det er gratis å delta.


Englevakter
Om en foresatt kan være englevakt, er det veldig bra. Vi trenger en ekstra voksen som kan hjelpe til på hver samling. Lurer du på hva dette innebærer, ta kontakt. 
Meld på 2. klassingen her, før 18. mai. 

Vi har gode rutiner for smittevern og følger med på situasjonen fortløpende. Skulle det skje endringer i regler og dere allerede er påmeldt vil vi sende mail med oppdatert informasjon. Følg også med på eventuelle endringer her på hjemmesiden, facebook "Haslum menighet" eller bli med i facebook-gruppen "Barn i Haslum menighet". Der får du informasjon om tilbud og aktiviteter for barn 0-12 år.

Det er sendt invitasjon i posten til aktuelt årskull som er medlem av Den norske kirke og de som er registrerte abonnenter. Tårnagent er likevel åpen for de som vil bli med. 


Vi gleder oss til å møte dere!

Spørsmål?
Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline på e-post eller mob.: 40 44 21 78.

Tilbake