Karneval 2020

Det er tid for karneval! 23. februar blir det full fest og alle er invitert. 7-åringene får spesiell invitasjon i posten.

Nå er det tid for Karneval igjen. Søndag 23. februar skal vi ha karneval her i Haslum menighet. Vi møtes til gudstjeneste i kirken kl. 11.00, før vi fortsetter med kirkekaffe, pinjata og karnevalsopplegg nede på menighetshuset.

Under kirkekaffen blir det karnevalsgøy med fastelavnsboller og pinjata. Vi skal leke masse og bli bedre kjent. Etter dette fortsetter vi med opplegg hvor vi skal se nærmere på kirkeårstidene med alle sine farger. Vi skal lage fastelavnsris, synge og leke. Kle dere gjerne ut!

Det er gratis å delta.

Meld dere på innen 16. februar ved å klikke HER.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med Sigrid Eline på tlf. 40 44 21 78 eller e-post.

Vi gleder oss til å møte dere alle sammen!