Lys Våken 2021


27.-28. november er det adventsfest i Haslum menighetshus for 11- og 12-åringene. Over hele Norge er det mange tusen barn som skal være med å feire kirkens nyttår 1. søndag i advent.

Lys Våken handler om å være lys våken for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våken for hverandre, Gud og for oss selv.

Startskuddet går lørdag 27. november kl. 14.30. Da blir det et variert utvalg av leker, kino, mørkevandring ute, skumrings i kirken, forberedelse av gudstjeneste, måltider og mye gøy vi skal gjøre sammen. Vi avslutter lørdagen kl 22, og alle hentes hjem for natten. Søndag møtes vi til frokost kl.9 og gjør oss klare til gudstjenesten vi har lagd sammen på lørdag. Hele familien er velkommen til gudstjeneste i kirken kl. 11.00 og til kirkekaffe etterpå.

Hvis deres 11- eller 12-åring har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Da kan vi sammen legge tilrette for at Lys Våken blir en fin opplevelse.


Vi trenger litt hjelp underveis. Om noen foresatte har mulighet for å hjelpe til med forberedelser av måltid på lørdag, og ordne frokost, setter vi stor pris på det.

Mer praktisk informasjon kommer når arrangementet nærmer seg.


Påmeldingsfristen er onsdag 24. november. Snakk med klassekompiser og få med hele gjengen i dag. Meld dere på til ek837@kirken.no.  I mailen skriver dere navn, fødsesldato, foreldres navn og telefonnummer og om foreldre kan bidra med noe underveis. Skriv også om det er noe vi trenger å vite for å tilrettelegge opplevelsen. 

Vi gleder oss til å se dere!

For spørsmål, kontakt Eva Klokkerud på mail ek837@kirken.no

Tilbake