Samling for 3-åringer: Hender som skaper

Velkommen til en oppdagelsesfull samling for de som blir 3 år i år, lørdag 12. oktober.

Lørdag 12. oktober inviterer Haslum menighet barn født i 2016 til en opplevelsesrik samling.
Vi skal synge sanger, leke og lage, og vi skal høre fortellingen om da Gud skapte verden.

Vi møtes lørdag 12. oktober kl. 11.00 i Haslum menighetshus. Samlingen vil vare frem til kl. 12.30.
Vi kommer til å male med fingermaling, og det er derfor lurt å ha med en genser som kan få litt maling på seg.
Midt inni spiser vi matpakkelunsj sammen. Ta med matpakke, så får alle det de har mest lyst på. Vi stiller med kaffe, te og litt frukt.

Det er gratis å delta.

Meld dere på her innen 10. oktober.

Har dere spørsmål? Ta kontakt med Sigrid Eline Andersen på e-post: sa645@kirken.no eller på telefon: 40 44 21 78

Hjertelig velkommen alle sammen!