Ungdomsarbeidet i Haslum

Velkommen til Ten sing i Haslum menighet! Vi øver hver tirsdag, unntatt skoleferier, på Haslum menighetshus  kl. 18.30-21.30

Velkommen til Ten sing i Haslum menighet!

Har du lyst til å lære et instrument? Liker du å synge? Interesserer du deg for lyd og lys? Vil du sette opp en konsert? Liker du å danse? Har du lyst på flere venner?

Da er Haslum Ten Sing stedet for deg!

Haslum Ten Sing er en del av KFUK-KFUM Norge og Haslum menighet. Vi er opptatt av at unge skal bestemme og få ansvar, med voksent nærvær. Her er det plass til alle som vil være med!

Vi deltar på regionale og nasjonale arrangementer sammen med Ten Sing-grupper fra hele Norge. Våren 2019 jobber vi frem mot en stor sommerkonsert.

Som deltaker i Haslum Ten Sing blir du også medlem i KFUK-KFUM Norge. Det koster 300kr i året.

Første øvelse er 14. januar kl. 18.30.

Lurer du på noe ta kontakt med ungdomsarbeider Kjersti Jåvold Landmark: kl754@kirken.no / +47 98467356