Åpen kirke

Du er hjertelig velkommen til åpen kirke søndag 22. og 29. november fra kl. 11-13, samt på alle tirsdager fra kl. 18.30-20.00.

I Haslum kirke har folk gått ut og inn i over 800 år, og kirkerommet inviterer til stillhet og bønn også for oss i dag. Nå når gudstjenester blir avlyst pga pandemirestriksjoner, kan vi likevel få kjenne at det er rom for oss alle her.

På søndager vil prest og kantor være tilstede og det blir mulighet for musikkmeditasjon, nattverd og samtale. Vi håper å kunne møtes til gudstjenester i gjen i desember og du vil finne informasjon mo dette fortløpende. Hvis de strenge restriksjonene fortsetter, vil kirken være åpen på søndager og tirsdag ut desember.
Vi ber deg være oppmerksom på at det kan oppholde seg maks 10 personer samtidig i kirken og at det er påbudt med munnbind innendørs.

Velkommen til åpen kirke!