Vil du bli fast giver?


Liker du det som skjer i menigheten? Her får du mer informasjon om hvordan du kan bli fast giver og hvorfor det nytter å gi!

Vi trenger hverandres støtte, omsorg og engasjement!

Faste givere som støtter menigheten økonomisk, gir oss mulighet til å opprettholde aktiviteter for barn og unge og kunne nå ut med informasjon til alle våre medlemmer i soknet gjennom menighetsbladet.

Bruk gjerne menighetens gironummer: 1627.07.97028. eller: VIPPS: 537292.

Hvorfor gi?

Tilbudet til barn og unge i Haslum menighet er godt og i vekst. Lønnen til ungdomsarbeider og bandleder betaler menigheten mesteparten av. Faste gaveinntekter gjør det mulig for oss å arbeide langsiktig og planmessig. Haslum menighet trenger flere faste givere til noen av våre satsingsområder fremover: Menighetsbladet øker sin distribusjon for å nå ut til flere medlemmer i soknet vårt. Vi ønsker å fornye menighetsbladets utseende med mer tidsriktig design som vekker leselyst.  Vi vil satse på kirkemusikk som kan bidra til gode opplevelser på gudstjeneste og konserter gjennom kor og solister.

 

Bli fast giver


 Vil du bli fast giver i menighetens givertjeneste? Du kommer du rett inn på et skjema der du velger hvor mye og hvor ofte du vil gi. Skjemaet tar deg videre til AvtaleGiro som du signerer med BankID. Og dermed er du i gang!

 

Er du allerede fast giver og vil justere beløpet?
Da er det best om du lager en ny avtale med oss. Gå først inn på din nettbank og stopp den gamle avtalen. Deretter kan du sette opp en ny avtale.

 

Du kan få skattefradrag!
Det er skattefradrag på gaver til Haslum menighet. Finn mer informasjon her (skatteetaten.no)

 

Vil du gi en enkeltgave?
Send det beløpet du ønsker til Haslum menighets bankkonto:1627 07 97 028. Merk overføringen «gave».
Du kan også få skattefradrag for enkeltgaver – over 500 kroner. Send i så fall epost – med navn og personnummer – til kirkeforvalter Vibeke Thunes Olsen: 
vo679@kirken.no

Tilbake