Påskemysteriet - samling med 6-åringene


Dessverre avlyst på grunn av smittevernstiltak. 

 

Påsken nærmer seg. Hvorfor er det så rare navn på påskedagene, og hva er egentlig påsken?

 

En onsdag i mars inviterer vi de som blir 6 år i år til å sjekke ut hva påsken egentlig handler om og for å finne ut av påskens rare navn. Palmesøndag, Skjærtorsdag, Langfredag, Påskedag.... Velkommen til påskemysteriet!

Av hensyn til smittevern kan vi ikke være for mange på hver samling og tilbyr derfor flere runder. Vi kommer også til å være ute under hele samlingen. Velg i påmeldingsskjema hvilken dato som passer for dere. Datoene for samlingene er 17. mars og 24. mars. (10. mars utgår pga avklaringer rundt smittevernstiltak i kommunen.)

Vi møtes til samling kl 17.00 på baksiden av menighetshuset. Samlingen vil vare ca en time. Varme klær er lurt siden vi skal være ute hele tiden. 

Vi ønsker at 6-åringen har med seg en en voksen på samlingen. Utfordre gjerne en fadder om å bli med om dere selv ikke har mulighet.

Samlingen er gratis å delta på.

Gi oss beskjed om du eller barnet har allergier eller andre behov for tilrettelegging. 

Påmelding stengt pga avlyst arrangement. 

Vi har gode rutiner for smittevern og følger fortløpende med på situasjonen. Følg med her på hjemmesiden og på facebook for eventuelle endringer. Du kan også følge med i facebookgruppen "Barn i Haslum menighet" for å få informasjon om tilbud og aktiviteter for barn 0-12 år. 

Vi gleder oss til å møte dere alle sammen!

Velkommen!

Ta kontakt med Sigrid Eline om det er noe du lurer på: sa645@kirken.no eller 40 44 21 78

Foto: Kirkerådet/Bo Mathisen

Tilbake