Støtt arbeidet for barn og unge


Et trygt og godt miljø kombinert med spennende aktiviteter er noe du bidrar med ved å støtte dette prosjektet.

 

I Haslum menighet er vi opptatt av at barn og unge skal få trygge og gode arenaer for å være sammen, gjøre morsomme aktiviteter, dra på tur, leke og tulle. For å få til dette har vi flere fantastiske frivillige med oss, og likevel trenger vi din støtte for å beholde de fine tilbudene. Arbeidet har lav terskel og ønske om å legge til rette for at alle barn og unge kan kjenne tilhørighet, uansett behov, bakgrunn eller økonomi.  

Bandleder i Haslum Tensing er for eksempel lønnet av menigheten. Bandleder hjelper blant annet ungdommene med å lære seg instrumentene, innstudere låter og skaper god stemning i bandrommet.

Ungdomsarbeider er også delvis lønnet av menigheten. Ungdomsarbeider og bandleder jobber sammen for å skape et godt sted for ungdommene å møtes en gang i uka.

Ved å støtte menighetens arbeid for barn og unge støtter du ikke bare tensing, men også mye annet som skjer i menigheten. Deriblant:

  • Babysang - les mer om dette tilbudet her (legg ved lenke)
  • Barnekor - les mer om dette tilbudet her (legg ved lenke)
  • Tweensklubben - les mer om dette tilbudet her (legg ved lenke)
  • Torsdag for alle - les mer om dette tilbudet her (legg ved lenke)

Ønsker du å bidra til gode møteplasser for barn og unge i Haslum menighet med en gave eller bli fast giver? Klikk her eller kontakt kirkeforvalter Vibeke Thunes Olsen: vo679@kirken.no.

Tilbake