Tweensklubben høsten 2021

Tweensklubben i Haslum er et gratis tilbud for alle barn i 4-7 klasse. Vi holder til i Haslum menighetshus en fredag hver måned og har det gøy og koselig sammen. Bli med!

Dette skal vi gjøre i høst:
Fredag 17. sept: Vi blir bedre kjent og leker og har konkurranser. Blant annet skal vi se hvem som kan bygge det høyeste tårnet med spaghetti og marsmallows!

Fredag 15. okt: Vi drar på grøssertur til skogen! Oppmøte ved Steinskogen gravlund. Vi går til en lavvo i skogen og griller, leker zombiegjemsel og får høre skumle fortellinger. Vi er tilbake kl. 21.00. Husk klær etter vær og hodelykt!

Fredag 12. nov: Gymba og gøy! Jabulani lager fest og morro med leker du aldri har prøvd før.

Fredag 10. des: Vi lager stygge julegensere og spiser risengrøt.

Fredag 11. des: Dagsleir hvor vi leker, spiser snacks og undersøker kirken. I kirkerommet og i gudstjenesten er det mange fortellinger som er ganske spennende. Hvem var Bartimeus egentlig og hvordan var det  å spise kveldsmat med Jesus?

Meld deg på HER:
Hvis du har spørsmål om tweensklubben, kan du ta kontakt med Caroline på epost cv888@kirken.no eller ringe 98267841.