Sommerskolen agent for rettferdighet 2022


En annerledes sommerskole for de som blir 9 år i år. 

I sommerferien (20. - 24. juni) inviterer vi 3. klassingene til en uke med aktivitet, læring og moro. Temaet for hele uken er rettferdighet, men hver dag har sine tema som vi ser mer på selve dagen. Dagene har program i tidsrommet kl. 9.00-16.30, og det er åpent for at ungene kommer fra 8.30 og er til 17.00 om det er behov eller ønske om det.

Vi skal være så mye ute som vi kan. Det er tross alt sommer. Hver dag blir åpnet og avsluttet på samme måte, med en samling hvor vi tenner lys, synger dagens sang og forteller en fortelling eller snakker om hva vi har gjort i dag. Hver dag har flere fruktpauser. Frukt og drikke ordner vi, men barna må ta med matpakke til lunsj. Siden årets kull ikke fikk mulighet til å være tårnagenter i fjor har vi planlagt en dag hvor vi også skal sjekke ut kirketårnet.
Vi har base på menighetshuset. Husk å ta med matpakke hver dag.

I begynnelsen av juni vil det bli sendt en mail med informasjon om uken til alle påmeldte.

 

Pris: kr 500. Vi ønsker at alle skal kunne delta, uavhengig av økonomi. Ta kontakt eller meld fra i påmeldingsskjema, så finner vi en løsning.

 

Påmeldingslink finner du HER
Følg med her på hjemmesiden og på facebook for eventuelle endringer. Du kan også følge med i facebookgruppen "Barn i Haslum menighet" for å få informasjon om tilbud og aktiviteter for barn 0-12 år.

Det blir sendt invitasjon i posten til aktuelt årskull som er medlem av Den norske kirke og de som er registrerte abonnenter. Sommerskolen er likevel åpen for de som vil bli med.

Vi gleder oss til en spennende uke. En uke med opplevelser og lek!

Spørsmål?
Ta kontakt med menighetspedagog Randi Røssaak, e-post: rr786@kirken.no eller telefon: 98267828.

Tilbake