Menighetens logo


Les mer om Haslum menighets logo her.

Vi som hører til i Haslum menighet, er stolt over at vi har en så vakker og gammel kirke. Kirka vår ligger i hjertet av Bærum, og er et bygg veldig mange er glad i og kjenner igjen. Nå har vi også fått en logo som skal skape gjenkjennelighet i invitasjoner som vi deler ut, men også på nettsider og sosiale medier.

Vi er stolte av logoen som vi mener forener alt det som skjer i menigheten med det gamle signalbygget som preger vårt nærmiljø. Logoen er utviklet av Munch Design i samarbeid med prosjektgruppe fra menigheten.

Logoen vår tar selvfølgelig utgangspunkt i kirka vår, med det røde taket og det grønne kobberet på kirketårnet. Men hvis du ser nøye etter, kan du se at mønene som strekker seg ut både har en «H» og to kors i seg- symboler som peker ut over seg selv, akkurat slik som kirkebygget. Kanskje har du ikke tenkt over det før, men kan du se at porten foran kirka vår står litt på skeive? Det er som at den står slik for å vise oss at hit kan vi komme med alt som ikke er helt på plass og på rett linje i livene våre.

Vi er glad for å presentere en ny logo for Haslum menighet som vi håper alle generasjoner kan kjenne glede over og tilhørighet til!

Tilbake