Tweensklubb høsten 2022


Velkommen til Tweensklubb høsten 2022! Dette er en klubb for alle barn i 4.- 7. klasse, en fredag i måneden fra 18.00- 20.30.

Tweensklubben er et tilbud for alle barn i 4.- 7.klasse. En fredag i måneden har møtes vi på Haslum menighetshus fra kl. 18.00- 20.30. Vi har leker, spill og mange artige aktiviteter. 

Høstens datoer er: 

26.august: 

Velkommen til høstens første Tweensklubb. Vi ønsker nye og gamle deltakere velkommen til en kveld med mange artige aktiviteter, konkurranser og masse leking!  Påmelding finner du her

23.september:

Velkommen på spill og chill- kveld på menighetshuset. Vi skal ha brettspill, hygge og kveldsmat. Påmelding finner du her

21.oktober:

Velkommen til grøssertur med Tweensklubben! Det blir pølser til mat, zombiegjemsel og historier rundt bålet. Ta med hodelykt, reflekser, klær etter vær (det er lurt med ekstra tøy om du blir kald), sitteunderlag og egen drikke, det er lurt med både noe varmt og noe kaldt å drikke. 

Oppmøte øverst på Steinsskogen gravlund kl 18.00. NB: Denne kvelden ønsker vi at alle som skal være med melder seg på, siden vi skal være utenfor menighetshuset. 

Denne kvelden avslutter vi ca kl 21.00, da vi bruker litt tid på returen fra bålplassen. Har barnet ditt matallergier eller andre mathensyn vi må ivareta? Husk å skriv dette på påmeldingsskjemaet. 

Påmelding finner du her

18.november: Kirkekino!

Velkommen til kirkekino på menighetshuset! Det blir popcorn, kino og god stemning. Påmelding finner du her

16. desember 

Velkommen til juleavslutning på Tweensklubben 16.desember. Vi skal ha juleverksted, og lage julegensere. Ta med en genser/t-skjorte e.l. som du kan pynte! 

Påmelding finner du her

 

Klubben er gratis åpen for alle barn i 4.- 7.klasse. Vi vil gjerne at dere melder barnet deres på, slik at vi kan kjøpe inn nok kveldsmat. Ta gjerne med en venn! 

Har dere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med menighetspedagog Cecilie på cs483@kirken.no

Tilbake