Tweensklubb høsten 2023


Velkommen til Tweensklubb høsten 2023! Dette er en klubb for alle barn i 4.- 7. klasse, ca en fredag i måneden fra 18.00- 20.00.

Tweensklubben er et tilbud for alle barn i 4.- 7.klasse. Vi møtes ca 1 gang i måneden fra kl. 18.00- 20.00. Vi har leker, spill og mange artige aktiviteter. 

Høstens datoer er: 

22. september: 

Velkommen til høstens første Tweensklubb. Vi ønsker nye og gamle deltakere velkommen til en kveld med mange artige aktiviteter, konkurranser og masse leking! Påmelding her: Haslum menighet > Om oss > Påmeldinger > Påmeldingsskjema (haslum-menighet.no)

20.oktober:

Velkommen til grøssertur med Tweensklubben! Det blir pølser til mat, zombiegjemsel og historier rundt bålet. Ta med hodelykt, reflekser, klær etter vær (det er lurt med ekstra tøy om du blir kald), sitteunderlag og egen drikke, det er lurt med både noe varmt og noe kaldt å drikke. 

Oppmøte ved Øverland kl 18.00. Vi går til Sætern gård og har grilling og leker ute der når vi kommer fram.

Denne kvelden avslutter vi ca kl 21.00, da vi bruker litt tid på returen fra bålplassen. Har barnet ditt matallergier eller andre mathensyn vi må ivareta? Husk å skriv dette på påmeldingsskjemaet. 

NB: Denne kvelden ønsker vi at alle som skal være med melder seg på, siden vi skal være utenfor menighetshuset - vi trenger mobilnummer til foresatte i tilfelle det skulle være noe. Påmelding senest onsdag 18. oktober:  Påmeldingsskjema Grøssertur

 

15. desember 

Velkommen til juleavslutning på Tweensklubben 15.desember. Vi skal ha en stemningsfull kveld med kirkekino og mange gøye aktiviteter i kirken.

Påmelding kommer snart

 

Klubben er gratis åpen for alle barn i 4.- 7.klasse. Vi vil gjerne at dere melder barnet deres på, slik at vi kan kjøpe inn nok kveldsmat. Ta gjerne med en venn! 

Har dere spørsmål? Ta kontakt med menighetspedagog Randi - rr786@kirken.no / 98267828

Tilbake