Tweensklubb våren 2024

Velkommen til Tweensklubb våren 2024! Dette er en klubb for alle barn i 4.- 7. klasse, ca en fredag i måneden fra 18.00- 20.30.

Tweensklubben er et tilbud for alle barn i 4.- 7.klasse. Vi møtes ca 1 gang i måneden fra kl. 18.00- 20.00 /20.30. Vi har leker, spill og mange artige aktiviteter sammen og iblant drar vi på tur.

Vårens datoer er:

26. januar:

Velkommen kirkekino i kirken. 18-20.30 Ta gjerne med litt kinogodteri. Vi stiller også med litt. Det blir ikke kveldsmat.

Påmelding her: Påmeldingsskjema

Ta gjerne med en venn. Påmelding er bare for å få en omtrentlig oversikt. Hjertelig velkommen!

17.-18. februar

Lys våken pluss for de som blir 12 og 13 år i år. De som går i 6. og 7. klasse. Les mer og meld dere på her: Lys våken pluss - vinterferiespesial (haslum-menighet.no)

1. mars

Leker og spill i og rundt kirka. Denne gangen fra kl 18-19.30. Det er bare å møte opp! Hjertelig velkommen til alle som ønsker. 4.-7. klasse

Leker og konkurranser

3. mai

program kommer senere

7. juni

Klubben er gratis åpen for alle barn i 4.- 7.klasse. Vi vil gjerne at dere melder barnet deres på. Ta gjerne med en venn!

BLI MEDLEM Vær med og støtt Tweensklubben vår:

Vi trenger at de som kan og som tenker være aktivt med nå i vår melder seg inn i Haslum Tweensklubb i KFUK-KFUM sine system. Gjennom dette kan vi søke frifondsmidler som gir oss inntekter som vi er avhengige av for å drive klubben og kunne gjøre spennende og morsomme ting for tweensgjengen. Det koster 200 kroner i året. Tusen takk til alle som bidrar og melder inn sitt barn her! Dere kan får som helst melde dere ut igjen.

Innmeldingslenke: Org Gruppe Medlem Signup (kfuk-kfum.no)

Har dere spørsmål? Ta kontakt med menighetspedagog Randi - rr786@kirken.no / 98267828