Haslum kirkes SangFuglOrdning

Barnekoret Haslum kirkes SangFuglOrdning er for barn i alderen 1. - 4.klasse. Vi øver hver torsdag i menighetshuset kl. 15.30-16.30.

I SangFuglOrdningen står sangglede høyt. Å ha det gøy sammen i sangen. Vi synger og leker og har noen sosiale kvelder. Sangrepertoaret er variert både i sjanger og budskap. Det synges både kristne og verdslige sanger. Koret deltar på noen familiegudstjenester, på førjulslørdag og vi har egne semesterkonserter.

Koret ledes av dirigent Randi Røssaak og kantor Knut Kårvatn Eikeland.

Kjekt å vite:

Vi øver i Haslum menighetshus hver torsdag, i skoleåret, kl. 15.30-16.30.

Barn som går på Haslum SFO blir hentet kl. 15.00 og fulgt til menighetshuset.
Barn fra andre skoler må bringes til menighetshuset av foresatte. Koret er åpent for alle barn som vil være med og synge og går i 1.- 4. klasse.

Barna hentes i menighetshuset etter korøvingene, i tidsrommet 16.30 - 17.00. Praktisk informasjon i forbindelse med øvelsenen blir sendt på mail før oppstart til alle påmeldte og finnes på nett. Er du i tvil, ta kontakt.
Følg med på semesterplanen her.

Pris:

200 kr per år. (Barn ved Haslum SFO har dette inkludert i sin SFO-avgift.)

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med dirigent Randi Røssaak

e-post: rr786@kirken.no eller telefon 98 26 78 28

kantor Knut Kårvatn Eikeland.

e-post: ke322@kirken.no eller telefon 98 26 78 04.

Påmelding:

Meld på din sangfugl HER.

Foto: Studio E - Fotograf Elena Garm 2019