Haslum kirkes SangFuglOrdning

Barnekoret Haslum kirkes SangFuglOrdning er for barn i alderen 1. - 4.klasse. Vi øver hver onsdag i menighetshuset kl. 15.30-16.30.

I SangFuglOrdningen står sangglede høyt. Å ha det gøy sammen i sangen. Sangrepertoaret er variert både i sjanger og budskap. Det synges både kristne og verdslige sanger. Koret deltar på noen utvalgte familiegudstjenester, og synger også på førjulslørdag og har egne semesterkonserter.

Koret ledes av dirigentvikar Ditte Mare Bræin og kantor Knut Kårvatn Eikeland.

Kjekt å vite:

Koret øver i Haslum menighetshus hver onsdag, i skoleåret, kl. 15.30-16.30. (Onsdag gjelder kun for skoleåret 21/22)

Barn som går på Haslum SFO blir hentet kl. 15.00 og fulgt til menighetshuset.
Barn fra andre skoler må bringes til menighetshuset av foresatte. Ta kontakt med Knut for spørsmål rundt dette.

Barna hentes i menighetshuset etter korøvingene, i tidsrommet 16.30 - 17.00. Praktisk informasjon i forbindelse med øvinger og smittevern blir sendt på mail før oppstart. Er du i tvil, ta kontakt. De viktigste punktene gjelder også her: vi skal holde avstand, vi skal vaske hender, og er vi syke blir vi hjemme.
Følg med på semesterplanen her.

MERK: Da skoler fortsetter på gult nivå etter nyttår må vi avvente oppstart noe. Informasjon om oppstart i januar sendes på mail til alle som er meldt på.

Pris:

200 kr per år. (Barn ved Haslum SFO har dette inkludert i sin SFO-avgift.)

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med kantor Knut Kårvatn Eikeland.

e-post: ke322@kirken.no eller telefon 98 26 78 04.

Påmelding:

Meld på din sangfugl HER.

Foto: Studio E - Fotograf Elena Garm 2019