Tweensklubb i Haslum- for deg i 4-7 klasse

En fredag per måned kl. 18-20.30 møtes tweensklubben i Haslum  menighet til leker, aktiviteter, turer og kveldsmat. Det er gratis å delta og alle barn i 4-7 klasse er velkommen til å delta!

En fredag hver måned møtes tweensklubben til lek, turer, kveldsmat og andre gøye aktiviteter! Alle barn i 4-7 klasse er velkommen og det er gratis å delta. Det er en fin måte å bli kjent på tvers av skolegrenser og innholdet på tweensklubben preges av fellesskap, kreativitet og trygge voksne. Høstens samlinger er: 20. sept, 18. okt, 8. nov og 6. des.   Tweensklubben varer fra 18-20.30. Vi møtes på menighetshuset hvis ikke annet er kunngjort.

Ta gjerne kontakt med Caroline Vesterberg på mail cv888@kirken.no eller telefon 98267841 hvis du har spørsmål.

Vi gleder oss til å se deg!