Tweensklubb i Haslum- for deg i 4-7 klasse

En fredag per måned kl. 18-20.30 møtes tweensklubben i Haslum  menighet til leker, aktiviteter, turer og kveldsmat. Det er gratis å delta og alle barn i 4-7 klasse er velkommen til å delta!

En fredag hver måned møtes tweensklubben til lek, turer, kveldsmat og andre gøye aktiviteter! Alle barn i 4-7 klasse er velkommen og det er gratis å delta. Det er en fin måte å bli kjent på tvers av skolegrenser og innholdet på tweensklubben preges av fellesskap, kreativitet og trygge voksne.

Dette er vårens program:
13. mars: Påskeeggjakt i Haslum kirke og kveldsmat med ungdommene på Tensing.

17. april: Mesternes mester konkurranse! Vi løser morsomme oppdrag i lag. Vinnerlaget får premie!

8. mai: Konsert og moro med gruppa Seven og Bærum soul children.

19-20. juni: Kirkeleir med  overnatting. Vi får en forteller på besøk , vi skal leke, spise god mat og så kanskje vi blir gudstjenestespesialister!

Tweensklubben varer fra 18-20.30. Vi møtes på menighetshuset hvis ikke annet er kunngjort.

Ta gjerne kontakt med Caroline Vesterberg på mail cv888@kirken.no eller telefon 98267841 hvis du har spørsmål. Det er mulig å bli satt opp på en epostliste, slik at du får jenvlig informasjon.

Vi gleder oss til å se deg!