Tweensklubb i Haslum- for deg i 4-7 klasse- avlyst 17. april

En fredag per måned kl. 18-20.30 møtes tweensklubben i Haslum  menighet til leker, aktiviteter, turer og kveldsmat. Det er gratis å delta og alle barn i 4-7 klasse er velkommen til å delta!

En fredag hver måned møtes tweensklubben til lek, turer, kveldsmat og andre gøye aktiviteter! Alle barn i 4-7 klasse er velkommen og det er gratis å delta. Det er en fin måte å bli kjent på tvers av skolegrenser og innholdet på tweensklubben preges av fellesskap, kreativitet og trygge voksne.

17. april er dessverre avlyst pga smitteverntiltak.

8. mai: Mesternes mester konkurranser!

19-20. juni: Kirkeleir med  overnatting. Vi får en forteller på besøk , vi skal leke, spise god mat og så kanskje vi blir gudstjenestespesialister!

Tweensklubben varer fra 18-20.30. Vi møtes på menighetshuset hvis ikke annet er kunngjort.

Ta gjerne kontakt med Caroline Vesterberg på mail cv888@kirken.no eller telefon 98267841 hvis du har spørsmål. Det er mulig å bli satt opp på en epostliste, slik at du får jenvlig informasjon.

Vi gleder oss til å se deg!