Lys Våken 2023


2.-3. desember er det adventsfest for 11- og 12-åringene. Over hele Norge er det mange tusen barn som skal være med å feire kirkens nyttår 1. søndag i advent. Vi har felles opplegg med Jar menighet i Jar kirke. 

Lys Våken handler om å være lys våken for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våken for hverandre, Gud og for oss selv.

Startskuddet går lørdag 2. desember kl. 16.00. Vi møtes i Jar kirke og har Lys Våken sammen med Jar menighet. Her blir det masse leker, konkurranser, juleverksted, sang og dans, postløype, skumrings i kirken, film, forberedelse av gudstjeneste, gode måltider og mye gøy. Vi overnatter i kirken til søndag, da vi skal feire gudstjeneste kl 11. Hele familien er velkommen til gudstjeneste i kirken kl. 11.00 og til kirkekaffe etterpå.

Hvis deres 11- eller 12-åring har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Da kan vi sammen legge tilrette for at Lys Våken blir en fin opplevelse.


Vi trenger litt hjelp underveis. Om noen foresatte har mulighet for å hjelpe til med å bake noe til kirkekaffeen, har mulighet til å hjelpe til med noe annet, setter vi stor pris på det. 

PAKKELISTE: Sovepose, liggeunderlag, pute, pysjamas, toalettmappe, varme klær til uteaktivitet, og klesskift for søndag. 

Mer praktisk informasjon kommer når arrangementet nærmer seg.

Snakk med klassekompiser og få med hele gjengen i dag.

Påmelding via skjemaet her:PÅMELDINGSSKJEMA

Skriv også om det er noe vi trenger å vite for å tilrettelegge opplevelsen, og om dere foreldre kan bidra med noe underveis. 

Vi gleder oss til å se dere!

For spørsmål, kontakt menighetspedagog Randi Røssaak rr786@kirken.no / 98267828

Tilbake