Vinterferiespesial - Lys våken PLUSS for 12- og 13-åringer


Blir du 12 eller 13 år i 2023? Da kan du bli med på vinterferiespesial på Høvik menighetshus 18.-19. februar.

Start vinterferien med mysterier om stjernestøv og univers! 

Første helgen i vinterferien kan du bli med på en morsom leir i Høvik menighetshus. Vi skal ha festival, lære mer om stjernebilder og universet, ha nattkino og OL- som du aldri har opplevd før.

Vi inviterer 12- og 13-åringer fra Høvik og Haslum menigheter til Lys våken pluss. Vi har lagt opp til en sosial og lærerrik weekend med mange forskjellige programposter. Her blir du kjent med nye folk i tillegg til dem du kjenner fra før. Sammen med kateket Nina Engen, menighetspedagogene Sigrid Eline Andersen og Cecilie Løkeland Slåke, vil du møte flere unge ledere som er med og arrangerer. 

Det blir mange morsomme aktiviteter du garantert aldri har vært med på tidligere. Her får du prøvd deg på ulike olympiske øvelser som for eksempel synkronstafett for å nevne noe.

Lys våken pluss koster 100 kroner. Dette dekker to varme måltider, i tillegg til frokost og lunsj og snacks. Økonomi skal ikke være en hindring for å delta. Ta kontakt med kateketen i Haslum eller Høvik om du har spørsmål. 

Vi overnatter på Høvik menighetshus og alle påmeldte får pakkelisten tilsendt på epost i god tid før arrangementet. 

Oppmøte: Lørdag 18.feb kl. 18.00 i Høvik kirke. NB: Pizzaen blir servert 20.15.

Avslutning: Vi er ferdig søndag kl. 18.30.

Snakk med en voksen, få med en i klassen og meld dere på før 10. februar HER.

Vi gleder oss til å se deg!

Med vennlig hilsen Cecilie - menighetspedagog i Haslum menighet (cs483@kirken.no)

 

Hvis du har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Så kan vi sammen legge til rette for at Lys våken PLUSS blir en flott opplevelse for deg. Vi ønsker også å få beskjed om eventuelle matallergier

Tilbake