Førjulslørdag i Haslum menighet

Velkommen til  førjulslørdag i Haslum menighetshus kl. 12-16 lørdag den 23. november. Vi garanterer koselig stemning, god grøt og kaker og muligheter for å møte gamle kjente og knyte nye kontakter. I tillegg synger de fleste av menighetens kor og det er program for barna.

På førjulslørdag kommer du raskt i julestemning av nydelig kormusikk, god mat og herlig loddsalg med fine premier. Her kan du kjøpe spiselige og kunstferdige julegaver til hele familien som er håndlagde av beste kvalitet. Dessuten blir det muligheter til å få førsteklasses skiprepping og å grille pølser mens dette foregår.

Her er program for dagen:

Kl. 12.00: Dørene åpner

Kl. 12.30: Haslum kirkekor synger

Kl. 13.30: Haslum menighets sangfuglordning synger

Kl. 14.00: Julefortelling for barna

Kl. 15.00: Bærum soul children synger

Kl. 15.30: Andakt

Kl. 16.00: Førjulsmarkedet stenger

Loddsalg med flotte premier og servering foregår innimellom korsangen, med totalt fem runder. Alle inntekter går til Haslum menighet og arbeidet som drives for seniorer, barn og unge. Ditt bidrag er viktig!