Lys våken pluss- vinterferiespesial!


For deg som fyller 13 år i 2020: Første helgen i vinterferien kan du bli med på en morsom leir i Haslum menighetshus. Vi skal ha festival, lære mer om stjernebilder og universet, ha nattkino og OL- som du aldri har opplevd før.

 

 

Vi inviterer 13-åringer fra Høvik og Haslum menigheter til Lys våken pluss. Vi har lagt opp til en sosial og lærerrik weekend med mange forskjellige programposter. Her blir du kjent med nye folk i tillegg til dem du kjenner fra før. Sammen med kateketene Nina Engen og Caroline Vesterberg, vil du møte flere unge ledere som er med og arrangerer. 

Vi skal se på stjernehimmelen og bli kjent med to stjernebilder: Orions belte og Kasiopeia. Det blir også tid til å undre seg over universet, og om Gud har skapt det og oss mennesker. 

Det blir mange morsomme aktiviteter du garantert aldri har vært med på tidligere. Her får du prøvd deg som sumobryter, skiflyver og på synkronstafett for å nevne noe.

Vi overnatter på Haslum menighetshus og alle påmeldte får pakkelisten tilsendt på epost i god tid før arrangementet. 

Oppmøte: Fredag 14.feb kl. 18.00 i Haslum menighetshus. NB: Pizzaen blir servert 20.15.

Avslutning: Vi inviterer familie på avslutningssamling søndag 16. feb kl. 12. Her vil ungdommene vise frem noe av hva de har gjort i helgen. Vi regner med å være ferdige kl. 13.00. 

Lys våken pluss er gratis! Hvis du er fornøyd med arrangementet, oppfordrer vi heller å vippse en gave til: 537292

Påmeldingen åpner 9. januar.

Meld deg på HER

VI GLEDER OSS!

 

Tilbake