Lys våken pluss- vinterferiespesial!


For deg som går i 4-7 klasse: Første helgen i vinterferien kan du bli med på en morsom leir i Haslum menighetshus. Vi skal ha festival, lære mer om stjernebilder og universet, ha nattkino og OL- som du aldri har opplevd før.

 

 

Vi inviterer tweensbarn fra Høvik og Haslum menigheter til Lys våken pluss. Vi har lagt opp til en sosial og lærerrik samling med mange forskjellige programposter. Her blir du kjent med nye folk i tillegg til dem du kjenner fra før. Sammen med kateketene Nina Engen og Caroline Vesterberg, vil du møte flere unge ledere som er med og arrangerer. 

Vi skal se på stjernehimmelen og bli kjent med to stjernebilder: Orions belte og Kasiopeia. Det blir også tid til å undre seg over universet, og om Gud har skapt det og oss mennesker. 

Det blir mange morsomme aktiviteter du garantert aldri har vært med på tidligere. Her får du prøvd deg som sumobryter, skiflyver og på synkronstafett for å nevne noe.

Du kan velge mellom å overnatte fra fredag til lørdag på Haslum menighetshus, eller å være med på aktivitetsdag hele lørdagen. Dere får mer informasjon om program på epost ila neste uke (uke 7). 

Oppmøte fredag til lørdag: Fredag 14.feb kl. 18.00 i Haslum menighetshus. NB: Pizzaen blir servert 20.15.

Oppmøte lørdag: Kl 10.00 på menighetshuset.

Vi avslutter på lørdag kl. 22.00.

Lys våken pluss er gratis! Hvis du er fornøyd med arrangementet, oppfordrer vi heller å vippse en gave til: 537292

Påmeldingsfrist er 13. februar

Meld deg på HER

VI GLEDER OSS!

 

Tilbake