Kirkens nødhjelps fasteaksjon blir digital i 2020

Grunnet coronaviruset blir ikke bøssebærere sendt ut til husstander i Haslum menighet. Ditt viktige bidrag kan gis på vipps 2426 eller på sms til 2426.

Kirkens Nødhjelp sin årlige Fasteaksjon er Norges nest største innsamlingsaksjon. I fjor samlet aksjonen inn 32 millioner kroner, et beløp som gir 160.000 mennesker tilgang til rent vann. 29. - 31. mars skulle 40.000 bøssebærere ha gått dør til dør for å samle inn penger for å gi sårbare mennesker tilgang til rent vann og god hygiene.

For å hindre spredning også her hjemme i Norge, vil våre innsamlere i Fasteaksjonen ikke komme på døra. Dette betyr at pengene til årets fasteaksjon ikke samles inn dør til dør, men via Vipps 2426, via fasteaksjonen.no og på sosiale medier, særlig Facebook.

- I en så krevende situasjon, må vi stå sammen og hjelpe hverandre. Vi er alle sårbare nå. Hjelp oss å hjelpe de mest sårbare. Vær med å redd liv og støtt oss digitalt i årets fasteaksjon.

Du kan bidra ved å gi et beløp til vippsnr: 2426 eller sende et sms med kodeord vann til 2426. Da gir du 200 kr.
Du kan også bruke følgende kontonr: 1594 22 87493

Les mer om aksjonen og hvordan du kan bidra her: https://www.fasteaksjonen.no/hvordan-kan-jeg-bidra/