Kirkeleir for tweensbarn i 4-7 klasse 19-20 juni

I Haslum kirkes 830 år lange historie har det trolig blitt feiret ca 66 000 gudstjenester. Nå inviteres barn i 4-7 klasse til kirkeleir hvor vi gjennom samarbeid, leker, morsomme oppgaver og fortellinger - skal bli gudstjenestespesialister! Kirkeleiren er gratis og det er plass til mange!

I 2020 er Haslum kirke 830 år! Det betyr at det sikkert har vært over 66 000 gudstjenester der.

Fra begynnelsen var det munkene fra Oslo som hadde gudstjenester i Haslum med røkelse, jordgulv og 12 altere. Mange pilegrimer har blitt velsignet i Haslum kirke på vei til Nidaros og nå er det vi som hører til her.

Gudstjenestene i dag er ganske annerledes enn for 830 år siden, men mange av ordene vi sier er de samme og de er tusenvis av år gamle. Nå skal vi ha en egen kirkeleir i starten av sommerferien der vi gjennom morsomme oppgaver, aktiviteter og litt øving, skal bli gudstjenestespesialister!

Vi har fått penger for å kunne lage denne leiren for deg som går i 4-7 klasse og gleder oss til en skikkelig bra helg med god mat, leker og besøk av en kjempeflink forteller som heter Helga Samset.

Du kan sove over på menighetshuset, eller sove hjemme om du vil. Søndag 21. juni skal vi være med å ha gudstjenesten i Haslum kirke og prøve ut det vi har lært. Etterpå blir det deilige kirkeleir-kaker. Ta med deg en venn eller to. Alle er velkommen! Det er helt gratis.

Meld deg på HER

Ta kontakt om du lurer på noe!

Stine Kiil Saga, kapellan, ss834@kirken.no