Konfirmantpåmelding
Haslum menighet 2023

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om konfirmanten. Felter merket med * må alltid fylles ut.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Er det noe vi trenger å vite?

Last opp bilde av konfirmanten. Bildet må være av typen .jpg og mindre enn 1MB.

Skole

Valg av konfirmantopplegg
Mikskonfirmant 2023
Sommerleir 2023
Tilrettelagt 2023
Gruppeundervisningen på kveldstid i 2023 blir på tirsdager og torsdager. Huk av nedenfor på hvilken av dagene som er ditt førsteønske for dag. Merk at vi vil forsøke å nå alle ønsker, men ikke kan love at vi får det til.

Valg av konfirmasjonsdag. Merk at dette er et ønske. I januar blir den endelige fordelingen av konfirmasjonsdag og klokkeslett kunngjort. Hvis stor pågang blir det satt opp ekstra konfirmasjoner.

Foresatt 1
Gjenta e-post:
Kommentarer: Det sendes ut to fakturaer. Merk at faktura KUN sendes på epost til foresatt 1, hvis ikke noe annet er angitt.
Kan vi offentliggjøre konfirmantens navn og bilde? Dette gjelder publisering i menighetsblad og menighetens facebooksider.

Foresatt 2
Gjenta e-post:
Kommentarer: Merk at faktura tilknyttet konfirmantåret KUN sendes på epost til foresatt 1, hvis ikke noe annet er oppgitt.