Støtt oss


 

Liker du det som skjer i menigheten? Mye er takket være støtte gitt fra privatpersoner. Du kan bidra med tid eller penger.

 

Bli fast giver

 

Du kan gi et bidrag til kirken. Når du gir 50 kroner i måneden kan det bety frukt på babysang, nye spill og leker for ungdommene, vafler på treff for seniorene eller kirkekaffe en søndag.

Du kan velge å gi månedlig som fast giver, eller å gi en enkeltgave. Alle bidrag går rett til virksomheten i kirka. Vi har også prosjekt i utlandet, som du kan velge å bidra til. Du kan få skatteavdrag for gaver til kirken. Les mer om det her (skatteetaten.no)

Vil du bidra med din tid? Vi har bruk for flere hender, føtter og hoder i vårt arbeid. Som frivillig i kirken kan du bidra med ditt engasjement ut fra dine interesser. Du kan selv bestemme om du vil jobbe med barn, ungdom eller voksne og hvor mye tid du vil legge i frivilligarbeid. Vi trenger stadig nye frivillige og har plass for deg!

 

 

 

Hvordan når vi ut med informasjon?

Menighetsbladet - et fint blad for både de store og de små.

Les mer

 

Bli frivillig

I Haslum menighet har vi mange frivillige medarbeidere som gjør en stor innsats for at arbeidet i menigheten skal fungere og for at folk sk...

Les mer